20AX
20FH

PREZANTIMI

22 është një studio projektimi me qendër në Tiranë, Shqipëri. Studioja është e specializuar në arkitekturë, projektim interieri dhe implementon projekte në të gjithë Shqiperinë dhe jashtë saj.

22 ofron projekte novatore dhe të krijuara në mënyrë të shkëlqyer në një gamë të gjerë shkallësh projektimi dhe sjell ndjeshmëri shumë të rafinuar dhe vëmendje ndaj detajeve për projektet që variojnë nga mikro apartamente individuale deri tek ndërtesa të tëra. Qasja jonë është thellësisht e ndikuar nga kurioziteti dhe dashuria për të menduar jashtë kornizave, për të vizatuar, për të diskutuar dhe për të bërë. Metodat dhe aftësitë tona janë në skajin më të avancuar të projektimit, analizës, prodhimit dhe ndërtimit. Ne përpiqemi të prodhojmë përvoja të jashtëzakonshme, hapësira koreografike intriguese që janë të papritura, shume të dobishme, inteligjente dhe plot kënaqësi.

PROJEKTET

21PT

Condo in Tirana

21PA

"Crisp"

20FH

"Fab(ulous)"

20AX

"Hygge"

20AB

"Warm & fuzzy"

19OV

"Oro"

19GS

"P!nk

18PA

"The condo"

INSTAGRAMerror: Content is protected !!